28 April 2012

saya.sayang.awak :)



Saya sayang awak..
tapi betul ke saya sayang awak??
awak sayang saya ke??
kalau sayang, nape awak pegang tangan saya??
awak nak tengok rambut saya,nak hug saya,nak saya pakai seksi2.....
.nk suh saya antar gmbr x kai tudung??
tudung 2 bukan uniform la awk.....
memang la awak xkasi "bOy" lain tengok saya pakai seksi..
tp awak xhalal lagi utk saya kan??
saya sayang awak ke kalau saya kasi semua tu kat awak?????
awak ada jawapan x skrg?????
Ramai yg nk bercinta......
ada 2 nk try2 pn ada.... tp jgn la utk bt main...
.itu dOsa....& haram di sisi islam....
cinta NIAT utk Kahwin & Jdikn ia Halal utk kita je
betOl...x haram....
.nk bercinta mmg senang tp nk mengamalknnya secara halal & sebagai org islam 2 yg payah...
ramai yg kapel kononnye letak syarat...syarat
syarat tu la syarat ni la...tp sumer syarat terlepas......
contohnye "xnk bersentuh la".....
tp lme2 bt jgk....
zaman cyber ni jrg org je kapel x sentuhh...
sekurang2 nye sentuh tangan,,,
kadang2 sentuh x sengaje.....
.mmg byk.....like on "cross road"...
bese la jalan2 bwk lintas jalan.....kn2?????....
Allah dah berikan  jodoh yg terbaik untuk kite....
.tp bergantung pd kite utk jdikn ia halal @ haram b4 di ijab kabulkan....
.ramai yang putus cinta besenya bt keje2 bodoh.....
ukir nama kt tangan ,potong nadi.....ish...
keje yang di laknat Tuhan sume 2.....
dunia ni xkekal la awak....
akhirat sana akan kekal abadi......
frust cinta mana pn kita kt dunia.....
kt syurga 6t sume akan dpt.......
awak nak kapel dengan Lisa Surihani boleh...........
janji  awak buat yang Allah suruh & tinggalkan yang Allah larang....
Insya-Allah.......
awak, kalau la saya pergi dulu,saya nak tunggu awak kt syurga tau.
.awak doakan la saya bia boleh masok syurga..
saya nak jadi bidadari yg tunggu awak..
n there, i'll be yours forever..
.tapi, kalau awak pergi dulu??
ye..saya sedih..
tp saya pun akan doakan awak.
.insyaAllah..nanti awak tunggu la saya kt syurga k??
mesti ramai bidadari tunggu awak kat sana..tapi, simpan la 1 tempat untuk saya k??
saya nak jadi bidadari awak......
...awak.
maaf kan saya kalau ape yg saya buat n gtau ni mengguris hati awak.
saya buat camni sbb saya sayang awak..
saya xtau camne nak gtau awak..
sebab tu saya pOst kt sini..
maaf sebab saya post kat sini....
at least mereka yang baca ni boleh jadikan kisah ni sbgai panduan.
ramai kt luar sana kapel n buat macam2..
saya takot nak post kat awak..
tapi saya harap awak tergerak hati nak baca ni k..
awak......
.ingat tahu..
SAYA SAYANG AWAK KETAT-KETAT..
N
saya tunggu awak jemput saya sebagai yg halal utk awak nanti k.....
ada jodoh xkemana......
Insya-Allah.♥♥♥




after u read it click button LIKE oke :)

No comments:

Post a Comment