18 May 2012

my choice

Hellow
Todae I nk story morry psal masa??
Apehal plak psal masa??
Ape kne mngne ngn masa ni
Adoiii aii pun
hAHAHA
act nk bli jam peneman baru cik CASIO sy
plihan sy kali ni nk bli yg bkemampuan saje
which is
ROXY
Excited btol laa sy ni nk kai brg ROXY
Hehehehe
Act da lme minat
Cuma x berkemampuan saja
Lpas usha mengusha baru laa dpt
Insyallah akan dimilik xlme lg
Yipeee
Akhirnyer..
Cm mimpi plak
Thankx ler ayah bg sy peluang nk bli brg mhal skit
Than lme kn
Ukan yg ada ni x elok
Masih elok
Just nk tkr angen plak pkai brg baru
Hehehehe
Korunk msti nk tau kn jam acmner??
Haaa
Tngk kt bwk ni tau
Ni laa d antaranyer yg menarik perhatian sy tok memilikinya
Cetengok skit











Decide kn tok sy kengkwn mne yg more attractive + awesome??
Jgn lupe tau bg suggestion
That’s all
tata










after u read it click button LIKE oke :)

15 May 2012

R.E.E.F

hahaha..
rjinnyer + xde kerja so sy update lg 1 story
for diz entry
tittlenyer is REEF
knpe REEF
haaa tetibe rse kaki n ini btukar kawan
nk kai REEF
stelah plih pnye plih 
da decide da tok mencari teman kaki busuk ku ini
hahaha


this one
cntik x??
heyh kaki busuk
bleyh x bkwn ngn REEF yg tlh syer plih ni
hehehehe
kite decide dlu
yang ni pown awesome gak

how bout yang ni


rainbow marrieee
meriahnyer di kaki itu
hahahah
kite pkirkan saham yg meloncat2 nek ni dlu okies
byle da stabil
bru bli okies my dear
that’s all
calooo


after u read it click button LIKE oke :)

my.hobby

Hellow dear blogger
Todae nk story psal hobby baru
Haa
Nk tau x ap hobby baru syer??
Tengk kt bwk tu


Taraaa
Cntik x??
Hasil kerja syer tok konvo hubby syer
Even lmbat lg
Tp semangat nk uatkn ye
Cntik x??
Hehehe
Ni laa hobby bru syer
Menghasilkan BUTTON BOUQUET
Comelness + awesome kn
Btol x kwn2
Act ni idea dari kzen syer ELY SYAZANA a.k.a YAN
Thanks YAN mnyk bg syer idea
Mmg skew gyle uat mnde2 kreatif ni


Ni BUTTON BOUQUET kzen syer
Cntik kan
Hahaha
Even mhal kami sgt berpuas hati
N


Soon I will do for my aunt
MAK LANG
Wait okies
I will do it for u!!
Sincerely from ur niece =)
That’s all
daa


after u read it click button LIKE oke :)

04 May 2012

maafkan.saya


Maafkan saya awak
Kerna saya selalu sakitkan hati awak
Saya selalu pentingkan diri
Saya tak jaga perasaan awak

Maafkan saya awak
Kerna saya selalu tak pedulikan awak
Saya selalu buat tak tahu dengan awak
Mesej awak pun saya jarang balas
Saya selalu sibuk

Maafkan saya awak
Kerna saya selalu tak faham awak
Saya selalu nak awak je yang faham saya
Saya selalu tak kesah pasal awak

Walaupun saya selalu sakitkan hati awak
Tapi awak tetap bersama saya
Walaupun saya selalu tak pedulikan awak
Tapi awak tetap risau pasal saya
Walaupun saya selalu tak faham awk
Tapi awak tetap tahu apa yang saya suka dan tak suka

Awak...
Walaupun kita tak bersama lagi
Walaupun kita semakin jauh
Saya tahu awk masih sayangkan saya
Tapi awak...
Saya tak nak awak berharap lagi
Saya nak awak teruskan hidup awak
Kita masih akan berkawan sampai bila-bila
Saya tak kan lupakan awak
Saya harap awak pun begitu
Maafkan saya awak...~~~



after u read it click button LIKE oke :)